Teatre i salut mental

El teatre com un espai comunitari

una eina de transformació

Creem un espai comunitari per debatre, reflexionar i compartir, amb llibertat, sobre temàtiques socials que a totes ens afecten. Les maternitats, els amors no-normatius o la família, són una excusa per aprofundir i diseccionar  com vivim les relacions. I ho fem a través dels nostres microteatres on  dialoguen sobre aquests temes, i de la mà de la psiquiatra Clara Izquierdo Sandoval. Ella dirigeix el col·loqui posterior a la funció, i crea dinàmiques i jocs per tal de fer-nos reflexionar. 

Unes sessions que es poden adaptar a qualsevol edat o grups (adolescents, joves, adults o sèniors)

teatre-fòrum

duració: 70-90 minuts

En contractació

AMORS FORA DE NORMA

A través del microteatre Julieta, Romeu i Julieta, una comèdia que dialoga amb un dels mites fundacionals de l’amor romàntic i amb les relacions no-normatives, un col·loqui i jocs posteriors, ens preguntem quina influència té l’amor romàntic en com construïm la nostra identitat i les nostres relacions. Quins nous models relacionals estan emergint? I si tots aquells amors que ens deien prohibits (com el de Romeu i Julieta) estiguessin amagant històries d’amor censurades de veritat?

Una activitat ideal per espais joves, biblioteques, centres cívics o locals socials.

MATERNITATS

Microteatre "El temps de les formigues"

A través del guardonat microteatre El temps de les formigues de Daniel Casanovas,  una tragicomèdia sobre el desig i no desig de ser mare o pare, oferim un espai per reflexionar, aprendre i discutir entorn les (no)-maternitats i les seves representacions (i pressions). 

Es pot oferir, juntament a un club de lectura (amb el llibre “Maternitat” de Shelia Heti o d’altres similars) o, simplement, amb col·loqui posterior. 

Una activitat ideal per biblioteques, centres cívics o locals socials

EL REFUGI FAMILIAR

A través del microteatre Cendra,  una tragicomèdia que aborda les relacions maternofilials, que exploten quan tres germanes, escampant les cendres, descobreixen que no apareixen el testament de la mare. Un espai per parlar i reflexionar amb llibertat sobre les relacions familiars i sobre les seves representacions socials.  

Una activitat ideal per biblioteques, centres cívics o locals socials

Vols programar-nos o vols més informació?

Més que teatre: Comèdia Microteatre Docència Memòria històrica Salut mental Dramatúrgia

Companyia km.0 des de l’Empordà per tot el món